Keresőoptimalizálás

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Az emberek az őket érdeklő információk többségét az internetről szerzik be. Első lépésben rákeresnek a Google-be a kulcsszóra és az első 10 találatok egyikére fog kattintani. Sajnos csak az esetek 15%-ában kattintanak a második találati oldalra. A potenciális vevők ezáltal nem találnak meg minket, a hasznot pedig az első 3-5. helyett fölözi le.

Mit tegyünk, ha nem vagyunk az első 10-ben?

Optimalizáljuk a weboldalt. Optimalizálni nem a keresőkre, hanem a látogatókra kell. Nekik kell minél minőségibb és minél több hasznos információt tartalmazó tartalmat írni.

Az optimalizálás komplex folyamatok összességéből áll össze, melynek eredménye, hogy a weboldalunk előkelő helyen szerepel a keresőkben.

Az általunk készített weboldalak keresőbarát kialakításúak. A weboldalak szerkezete és admin felülete is úgy van felépítve, hogy elősegítse az optimalizálást. Figyelmet fordítunk a weboldal betöltődési idejére, a szöveg és a képek egyensúlyára, a kulcsszavakra, a navigációra, az oldalak közti átjárhatóságra, szövegezésre és megannyi szempontra, ami elengedhetetlen a keresőoptimalizálás szempontjából.

Dolgozzon velünk Ön is! Kérjen tőlünk ajánlatot MOST!     Ajánlatkérés »