Rólunk

Mivel foglalkozunk?

A Colour Design nem egy a sok webes cég közül. Szenvedélyünk a minőségi munka és hisszük, hogy ezzel jobbá tesszük az online világot. Nem sablonos weboldalakat gyártunk, hanem vállalkozására szabott online értékesítési felületet tervezünk, amitől naggyá nőhet a vállalkozása.

Egy megragadó arculat, egy jól megtervezett weboldal, egy felépített marketing kampány új szintre emeli a cégét. Mi segítünk Önnek ebben az elejétől a végéig.

Műhelycégként hatékonyan dolgozunk és kommunikálunk ügyfeleinkkel, így jobban tudunk fókuszálni minden projektre. Szakmai tudásunkra és tapasztalatunkra hagyatkozva pedig elkerüljük a nehézségeket és buktatókat.

Hogyan csináljuk?

Minden cég más és más, ezért nincsenek előre legyártott weboldalaink vagy médiaterveink. Viszont van sok kérdésünk, melyek segítségével megismerjük tevékenységét és segítünk a célok meghatározásában.

Szeretünk kreatívak és innovatívak lenni, ennek ellenére nem fogunk semmit Önre erőltetni. Meghallgatjuk és tanácsot adunk a különböző eszközök és megoldások felhasználási lehetőségeiről Stratégiát tervezünk, amit kivitelezünk és segítünk megerősíteni, majd sikeressé tenni az online jelenlétét.

Ügyfeleinknek mindig elmondjuk, hogy milyen nagy lehetőség van az internetes jelenlétbe, ezért mindenképpen ki kell használni. Segíteni viszont csak akkor tudunk, ha ezt Ön is komolyan veszi.

Webes termékeink azért sikeresek, mert mindig az adott célcsoportra fókuszálunk és nekik tervezzük a weboldalt, mobil alkalmazást vagy az arculatot. Fontos, hogy ne csak Önnek tetsszen a weboldala, hanem a célcsoportnak is.

Konzultáció
Tervezés
Műhelymunka
Elkészült projektDolgozzon velünk Ön is! Kérjen tőlünk ajánlatot MOST!     Ajánlatkérés »